30

3 dagar sen jag skrev ett inlägg. wöööööw.
have nothing to say. Ska snart träffa en vän men innan dess måste jag fixa mig lite.
Läxan har jag inte heller gjot än, Dåligt.

....1602


-------------------------------------------------------------------------------------
Slutade rättså tidigt idag, 12.00. Stack hem direkt, orkade inget annat :D
skulle till stan nu och kanske pierca mig, men näe det orkade jag inte heller.
Nu blev jag ur tankarna. Kommer inte på det jag skulle skriva.. äsh. Hejdå.


Run This Town

 
Jay-Z |MTV Music


gryyyym låt!

lovebomb


vad...
hur...
uhm..
Blicken, läpparna....ALLT!  *_*
*

saturday 11:33



Vaknade riktig tidigt idag, runt sju tiden av massa ljud. Råkade visst somna på soffan igår efter jag kom hem. Var så trött.
Nu sitter jag iallafall på min säng och funderar på om jag orkar ställa ifrån mig datorn och gå till köket för att äta något.. är hungrig. :)
Hade nog inte tänk göra något speciellt idag. Orkar nog inte. Lat, I know men så är det bara. Väntar tills nästa månad då jag får mina pengar... de kommer vara borta från mitt konto några timmar efter jag fått dom haha.

Ny design.

yeeeeees. Hade en annan ful design innan denna. Fick hjälp med denna nya. Blev riktigt nöjd med resultatet så Tack så mycket mikaela (http://mikaelabjarve.blogg.se/) :D!

how cool.


Jag och R för någon dag sedan.
------------------------------------------------

Hade kick off grejsen idag. Man skulle vara i olika grupper, blandas med alla ettor från skolan och göra olika saker i stationer.  Den gruppen som fick flest poäng och vann skulle få biobiljetter. Och gissa vad?
Får min biobiljett nästa vecka ;) frågan är bara om det kommer någon bra film på bio som man kan se. (?)
Iallafall så blir det nog festivalen snart. Vet inte om jag är så sugen (det regnar) men det är sista dagen så jo, jag får nog åka dit ändå och se om det blir kul.

make a move on me



Vackerhet all over the place, nuh?

Har suttit framför datorn länge nu, blir snart slut med det då jag kommer ägna min tid till studier och sådant. Nu blir det iallafall sängdags (min älskade säng), är trött som in i och börjar ganska tidigt imorgon. Har nån kick off grejs med treorna. Ska tydligen regna och vi ska vara utomhus... orkar man? Nåja. Måste få det att funka på något sätt, paraply kanske fungerar.

Micha



I tåget påväg till köpenhamn där jag skulle till N.E.R.D's konsert. Lyckat som in i :D
Profilbilden jag har är gammal, ganska konstig. Går inte att få bort, vet inte varför. Men detta är jag nu iallafall.
Festivalen imorgon, sista dagen. Kommer bli kul!

Sooner Or Later



Var och såg N.E.R.D den 14e. Helt jävla grymt så det inte sant!
Pilla på Pharell lite också hih.

fotade lite men filmade mest. Laddar nog upp bilderna här senare.


22:53

Nu har jag lockat mitt hår, det fungerade ganska bra med plattången. Föredrar nog locktång ändå.
Lockarna blev ganska stora, gjorde inte hela håret eftersom jag inte orkade.
nåja, en bild här.


När jag plattar det blir det längre, dock tyckte jag det blev ganska fint med lite kortare så jag funderar på att klippa.
Nåja, får se...
nog om mitt hår. Har inget mer att skriva. Imorron blir det danmark, N*E*R*D!

13 augusti

19:57 är klockan just nu. Har inte gjort mycket idag. Var egentligen meningen att jag skulle iväg och sola, men det blev inte så. Är riktigt blek nu och behöver färg. Har också tonat mitt hår svart och vill inte se sådär blek ut med kolsvart hår. Passar på vissa men inte på mig. Annars hade jag tänk prova locka mitt hår, stora lockar! Brukar vanligtvis platta det och sätta upp det men vill testa något nytt nu. Blir alldeles för tråkigt med samma hela tiden :).
Kännde mig dock lite lurad då min syster sa att locktången fanns i en av hennes lådor innan hon gick ut. Jag letade men hittade nada. Hehe tack för den.
Får prova mig fram att locka med plattång. Hoppas att det blir fint ;)

00:18

Sitter i vardagsrummet med datorn i knät. Har inte gjort något idag, har inte orkat då jag varit ute varje dag den senaste veckan och förra. Så tänkte bara vara hemma med mina fula bekväma kläder och bara va :D! (sitta vid datorn)
uhm, ja. Tänkte stänga av datorn men ville först skriva ett inlägg innan jag gör det, vanligtvis brukar jag stänga av datorn vid två, tre tiden men nu är alla hemma så jag tar nog och stänger av den nu. Har inte mycket mer att skriva än det jag redan gjort. Så, Godnatt =)!


Adiam Dymott

YES, läste på min kompis blogg igår att Adiam kommer till festivalen iår. Har sett henne live en gång innan då hon var förband till Mando Diao, och hon var riktigt riktigt grym!
dock är det samma dag och tid som NRJ in the park, men jag tror hellre jag vill se adiam.


 



19 aug 18:00-19:00, ;)






Sedan blir det förhoppningsvis N.E.R.D den 14e i danmark.!


 
Pharell.

12 augusti

alright, eftersom jag har de närsma två dagarna kämpat med att få till headern (som jag inte fick till så som jag ville) så har jag slutat nu och kommer nog låta den vara där ett tag. Sedan kom mitt andra problem upp då jag la in en yt ruta och den var alldeles för stor, såg på någon annas blogg att det såg exakt ut som min så screw that, testar att skriva som vanligt nu, blir alldeles för arg om jag fortsätter försöka få det rätt ;)
Ohwell, har inget speciellt att skriva och eftersom jag nyss börjat blogga så tänkte jag slänga in en "print screen" av min nuvarande statistik, för att sedan se om den ändras något senare. Vilket den borde göra eftersom de ligger på noll just nu haha.
hahanolll

Charles Hamilton "Brooklyn Girls"

mf. i'll be there.

RSS 2.0