yooo

Får jag pris för sämsta uppdatering nu eller?
Haha tror nästan det.
Har inte haft lust att blogga och så blir det ofta med mig. Men när jag väl gör det så slutar jag inte på ett tag, sen blir det som en ond cirkel. Jag bloggar, orkar inte, tar en paus och så går det runt runt. Fast när jag väl skriver så är det kul :).
Har inte gjort något speciellt idag, var i min gamla skola i hopp om att få hjälp med att få byta gymnasium, det hela slutade med att jag och mitt gäng (såkallade trion) gjorde skolan osäker, som gamla tider. Kul var det dock.
Sedan trog vi ut på stan där jag ÄNTLIGEN hittade min keps som jag länge velat ha. Vanlig svart i något material jag inte vet namnet på. Blevglad av det iallafall. Sedan gick vi in i sns, reeeeeeea! som vi älskar. Hittade skor som inte fanns i min storlek så jag beställer hem ett par andra finisar som jag ska ha.



Hade svårt att bestämma mig mellan dessa eller ett par andra lysande blåa.
Känns lite tråkig att jag valde svart istället för blå. Men dessa funkar också.


Automatic


Damn.
Från dreads till detta. Helt rätt, han passar i detta så mycket bättre.
GRR Bill.





Will You Be There


Så fint.
Till fina Felicia. http://strangeglow.blogg.se/.

mms


vadå snygga skor?


Dåligt med upptaderingar men det blir så ibland.
Har varit i skolan idag iallafall, åkte hem direkt efter, höll på att somna på den sista lektionen vilket rektorn märkte och ville köra ut mig för "en nypa luft" och som förövrigt försökte övertala mig till att inte sluta skolan genom att muta mig om man kan säga så. Hahah knas. Hon fick mig att vilja sluta snabbare när hon höll på så.
Håller inte på med så mycket just nu. Har ganska tråkigt, blev bjuden till någon dum grej som jag är totalt emot. Blir lite ledsen att veta att nyfunna vänner håller på med sånt skit.
Jaja...så kan det bli.
Uppdaterar snart.


24sept

Gick inte till skolan idag, stack till Centralen men ångra mig så jag drog hem igen. Hade dock "bara" två lektioner idag. Tror också att jag bestämt vilken skola jag vill gå på. Måste bara stå i kö. Håller på att kika lite på olika wesc's. Kan inte bestämma mig för vilken färg. Vill ha vit, men samtidigt någon färg. Jaja, får se hur det blir.
Har nog inget mer att skriva just nu. :) hade.


TODAYS!


Yes dudes! Bilden från idag. Ser ni också hur jag får mördarblicken? haha!




my glasses are fly maaaan!


Höhöööh ännu en bild från i Lördags. Ser smått knasig ut, menmen.


Köpte denna idag! hann eller tänkte inte på att fota hela omslaget. Orkar inte heller :D!

Har inte bloggat något idag, har varit för upptagen. Med att gå på stan och sådant haha. Nej men, har inte haft tid bara. Gör det nu iallafall.
Har nån redovisning imorgon och prov. Gissa en grej... gissa tre ggr.
Gissat klart?
Ja, du gissade antagligen rätt. JAG KAN INGET! Är inte direkt känd för att plugga. Ska kankse inte vara sådär ledsen för det, bytar skola om nån vecka. Hoppas så snart som nästa faktisk. Hoppas att jag valt rätt linje nu och att jag kommer in. Och dammmmn vad jag ska plugga från början. Till slut.


oh yeah.



Jag i lördags.

Annars har jag inte gått och lagt mig ännu. Finns mycket roligare saker i datorn än att gå och sova...även om jag är riktigt trött. Är lite dum faktisk. Är tvungen att vakna så tidigt men samtidigt så lägger jag mig för sent och får mindre timmar sömn än vad jag borde ha :(
Jaja, så kan det bli. Ska iallafall försöka slita mig från datorn och sova.
Har också märkt att mina knappar på tangentbordet börjar bli knasiga. Eller så är det jag som inte trycker tillräckligt hårt. Imorgon ska jag också till skivaffär och spendera pengar. Får fota och visa imorgon or something! ;)
ha det alla söta!



Rubrik.

Hahah, blir lite knepigt för sånna som mig att komma på någon bra rubrik, så idag fick det helt enkelt bli "rubrik". Är man fantasilös så är man. Nyss började Systrar i jeans som går på kanal fem. Har sett den innan, den är bra.
Var och kollade på film innan, jakten på lycka (eller vad den nu hette)
hade redan sett den innan. Tyckte den var långtråkig första gången, denna gången var den inte så värst tråkig. Bara lite. Men fin var den :D!


Förövrigt är jag hel LYCKLIG. Jag har nästan gråtit av lycka( jag som nästan aldrig gråter). Vet inte riktigt hur man kan... näe. Går inte att beskriva helt enkelt. Jag älskar det iallafall.<3 kärlek!

16:01

Sitter på min soffa just nu, sutade för ett tag sedan. Fick Ruffis med mig hem som jag förövrigt glömt att gratta här i bloggen! hon Fyllde år för nån vecka sedan tror jag. Och nu ligger hon på min soffa och sover. Skulle egentligen väcka henne klockan 16:00 eftersom att hon ville se gossip girl. Mennneee klockan är sex minuter över och vad gör jag? jo jag sitter och lyssnar på musik haha :D lite snällt huh. Sedan drar vi till henne och kollar på "jakten på/efer lycka" minns inte riktigt vad den heter.


Nåja, bloggar kankse senare, ska ta och väcka flickan så hon kan se sitt program!

HAHAHAHAHHA och nu blir hon helt galen övet att ha missat några minuter medans jag sitter och skrattar åt henne. Måste göras om. (eller inte)



Say You Will



Sånhära härlig musik kommer defenitivt strömma ur mina blivande läckra hörlurar.
Självklart massa annat bra. ;)
Ett band jag också kan tipsa om är Keane, om ni intehört deras låtar, then do!
Ge det en chans, var själv skeptiskt från början. Lyssnade noga och förvånades över att jag gilla det. Det var ganska nytt "sound" för mig på den tiden. Hade alltid lyssnat på rnb och sådant. Inget som keane. Och defenitivt inget rock. Men ack så fel man kan ha. Det var Tokio Hotel som öppnade ganska många "dörrar" om man kan säga så. Jag menar då att innan jag fick intresse för TH så hade jag inte någon vidare bred musik smak. De var de första rock låtarna jag gillade. Är väldigt väldigt tacksam över bandet och killarna som skapar otroligt bra musik. Längtar också som in i tills deras album släpps. Känns helt rätt, som att jag kommer älska låtarna:).

 Nej nu skriver jag bara massa här. Får ta och lägga mig nu så jag vaknar upp imorgon klockan sex.
Ja...ni läste rätt. SEX.
Ibland förstår jag inte hur jag orkar.

Beeeeeeee mine



Någon av dessa snyggingar köper jag defenitivt när mitt studiebidrag kommer. Så grymt snygga och riktigt bra ljud!  raawrr säger jag bara :D
 

Annars är det snart dags för älsklings sängen. Ha det!

 


Jag lever.

Hahah faktiskt!
Har varit såå dålig på att upptadera. Jag visste att detta skulle hända, det gör det varje gång jag ska försöka få igång mitt bloggande. Är iallafall tillbaka... för stunden.
Har inte mycket att säga, som vanligt då. Var i skolan idag, går förmiddagar. JOBBIGT SOM IN I faktiskt.
Åkte vidare till ett annat gymnasium efter skola, har stark lust till att byta. Samhälle är inte riktigt min grej. Jag menar... studera stenar? Nää tack.



Alltså, alla dessa göra-narr-av kanye bilderna är så grymma!
Skrattar så mycket varje gång hahaha så roligt.


18.48



ENSAM HEMMA OCH HAR NADA ATT BLOGGA OM. Bilderna från igår har jag inte fått skickade till mig ännu, tog vissa själv, men det är nog inget att visa här. Nu blir det mat iallafall. Bilden ovan tog jag innan jag gick igår. Galen natt.


ttttoday


bild från idag. Kom nyss hem, slutade ganska sent idag och ska snart iväg igen. Får låta detta bli kort eftersom jag måste börja fixa mig nu. Skriver nog senare, kommer kankse upp bilder från ikväll då också :).

rubrik.


Går eftermiddagarn denna veckan, så börjar tjugo över ett imorgon. HÄRLIGT med sovmorgon.
sss hahah redan nu tog det slut på vad jag ska skriva om. Var i skolan idag, sedan en sväng förbi Sns sedan hem. Har inget för mig. Läxan är redan gjord, vilket var spanska som blev klar på två månuter, super! vart är jag påväg med detta.... vet inte ens själv =p. Nejnej, ska sluta skriva nu. Får bli lite bättre med bloggandet tycker jag. Ha det!

RSS 2.0